Stats

Få vist dit værd – personligt og på arbejdet

Det er vigtigt at få illustreret sine hårdt arbejdede opgaver, dette kan gøres på mange forskellige måder. Det kan være fordelagtigt for at få vist sit værd, at fremhæve de resulstater som man har opnået. Dette kan være på arbejdspladsen, derhjemme, fritidsaktiviteter eller noget helt fjerde. Der findes mange forskellige værktøjer til at illustrere ens resultater. Hvis der arbejdes med online markedsføring eller der benytter sig af data som befinder sig online. Dette kan eksempelvis være Google analytics værktøjet, som kan trækker en masse data ud fra forskellige hjemmesider. Dette kan hurtigt blive uoverskueligt og rodet. Hvorfor det vil være oplagt at benytte sig af et program som kan anskueliggøre denne data, som der skal vises. Google Data Studio er det perfekte program til at benytte sig af et program som kan give et overblik over ens rodet data. Det er ydermere et gratis værktøj fra Google, hvilket gør det endnu bedre.

 

Det er altid en god idé at give et visuelt overblik over de resultater, som der skal vises til andre. Det kan eksempelvis være kunder, som skal se denne data, og det kan ofte blive rodet hvis det er i et stort excel-ark. Hvorfor det er vigtigt at benytte sig af nogle programmer eller tiltag som kan illustrere ens resultater visuelt. Det kan være fordelagtigt at have styr på sine data og resultater, data er alt afgørende for at forbedre sine resultater fremadrettet. Med data kan der hurtigt videreudvikles på ens forretning, det er inden for alle fag, eksempelvis markedsføring, såvel online som offline, fodbold, revision og så videre. Det er dog ikke nok, bare at have en masse data. Der skal ansættes dygtige medarbejdere, som kan tolke dataene og komme med en konklusion her på.

 

Når virksomheder skal fremlægge data for virksomhedens kunder, ses det ofte at kunderne ikke kan gennemskue tallene, i takt med dataen typisk er opstillet rodet og uoverskuelig. Hvorfor det er fordelagtigt at anskueliggøre dataen, så meget som muligt. Hvor målet er at få kunden til at forstå tallene så godt som muligt. Det samme kan være gældende når, der skal vises benhårdt analysearbejde, hvor der er trukket en masse data ud. Dataen skal typisk vises til direktøren i firmaet, og det er ikke altid vedkommende har ligeså stort indblik, som personen som har udarbejdet dataen, hvorfor det er vigtigt at fremlægge tallene så visuelt som muligt.